Narozeniny!

Ticinus

22.2.2016 oslavil své deváté narozeniny. Přejeme mu hodně zdraví a úspěchů do dalších let, aby tu s námi byl ještě dlouhou dobu a sloužil nám na Farmě ještě několik dalších roků. 

Od Elišky - Všechno nejlepší ty můj tmavý ďáble! 
Tak už ti je 9let. Za tu krátkou dobu co to spolu táhneme, jsme se oba strašně moc změnily. Děkuji ti za všechno, co jsme spolu zvládly. Ať už to jsou menší cíle nebo ty větší. Přestaň zlobit ať můžeme konečně někam vyjet.))
Nepřestáváme makat, pokračujeme dál!!

Southern Dancer

8.3 oslavil své osmé narozeniny. Dáda je u nás zatím krátkou dobu, ale všichni jsme si jej oblíbily a přejeme mu hodně zdravíčka, úspěchů a energie do dalších roků. Dáda je náš stájový miláček a momentálně se zabýváme skokovou přípravou a pracujeme na přiježděnosti. S Dádovo dostihovou minulostí, je to trochu těžší, ale snaží se a vidíme i za tak krátkou dobu velké pokroky. Věříme, že nebude trvat dlouho a Dáda bude perfektní koník i pro začínající jezdce. 

Dádo, všechno nejlepší <3

Egon

4.4.2016 oslavil své šesté narozeniny. Egonku přejeme ti všechno nejlepší a zdraví do dalších let, co tu s námi ještě budeš. Hodně štěstí k tvým prvním závodům s Andrejkou
A nezlob nás tolik!


Od Natálky - Egonek měl narozeniny a proto mu přeji všechno nejlepší k tvým šestým narozeninám. Hodně sme se spolu naučili a doufám že u nás zustaneš co nejdýl. Mám tě moc ráda Egonku